Volvo XC60. Världsledande säkerhet.

En kombination av aktiva och passiva säkerhetsfunktioner skyddar både dig och människorna runt din Volvo XC60.

XC60 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med XC60 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

XC60 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja XC60 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

Volvo XC60 i korthet

Aktiva körinställningar
Höj eller sänk din XC60 i realtid med hjälp av aktiv fjädring för ultimat komfort och körglädje. Du väljer den körinställning som passar dig bäst på pekskärmen i mitten.
Finns som laddhybrid
I XC60 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre.
Plats för fem personer
Fem stolar med bra stöd betyder att alla sitter bekvämt. Dessutom har det bakre ryggstödet en praktisk 60/40-delning vilket gör det enkelt att lasta.
Generöst lastutrymme
Bilen har en lastvolym på 483 liter upp till ovansidan av det bakre ryggstödet. Med ryggstöden nedfällda ökar volymen till 1 410 liter.

Exteriör

Upptäck utsidan på Volvo XC60

Volvo XC60

Utrustningsnivåer

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo XC60

Upptäck våra tillbehör

Med snygga och funktionella tillbehör kan du anpassa din Volvo XC60 efter dig själv. En lastrumsmatta som hjälper dig att hålla interiören i nyskick, en lättmonterad cykelhållare eller en vackert designad takbox som ökar lastkapaciteten med stil.

Välkommen in till oss!